Bonbons kopen
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Bonbons kopen

Er zijn verschillende redenen om een doosje bonbons te kopen. Is een vriend of vriendin jarig en wilt u een lekker cadeautje geven? Of wilt u uw moeder of vader bedanken voor alles wat zij voor u gedaan hebben? Het geven van een heerlijk doosje bonbons is dan altijd een goed idee. Kom eens langs bij Boulanger Chocolaterie om robuuste bonbons te kopen.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies uit een uitgebreid assortiment wanneer u bonbons gaat kopen

Onze winkels liggen boordevol met lekkere chocolade. Stuk voor stuk gemaakt in onze eigen chocolaterie van de fijnste Belgische chocolade. Zo heeft u de keuze uit:

  • Pralines Exquise – Roomvulling: Een heerlijke combinatie van mooie praline aan de buitenkant en verse room aan de binnenkant.
  • Pralines Excellence – Massieve vulling: Een onweerstaanbaar “krak” effect, omdat robuuste chocolade wordt gecombineerd met een vaste vulling zoals koffiecrème.
  • Chocolade Truffels – Verse room

In onze chocolaterie heeft u keuze uit wel 55 soorten chocolade pralines. Wanneer u bonbons wilt kopen, kunt u zelf een doosje samenstellen met uw favoriete smaken. U kiest daarvoor uit verschillende verpakkingen.

Kom langs in een van onze winkels

Er is altijd wel een reden om een doosje bonbons te kopen. Zo is het een perfect cadeau om iemand te feliciteren of te bedanken. Of gun uzelf een verwenmomentje. Breng een bezoek aan een van onze winkels of bezoek een van onze extra verkooppunten. Kies uw favoriete bonbons uit en stel een lekker doosje samen. Mocht u vooraf nog vragen hebben, dan bereikt u ons telefonisch via +31 (0)76 – 50 20 385.