Verkooppunt worden?
Verkooppunt worden?

Bij het assortiment wat Boulanger aanbiedt wordt gebruik gemaakt van de fijnste Belgische chocolade. Het assortiment pralines beslaat ongeveer 55 verschillende modellen en worden voornamelijk naar eigen ontwerp gemaakt met hun eigen vullingen. Diverse pralines worden gevuld met de specialiteit van Boulanger, verse room, in melk, puur en witte chocolade. De truffels van Boulanger zijn tevens met verse room gevuld. Voor alle seizoenen heeft Boulanger een aangepast assortiment met onder andere paaseitjes, chocoladeletters en kerstkransjes. Wanneer deze producten zijn bereid worden zij bij de klant afgeleverd.

Boulanger heeft een divers klantenbestand en bestaat onder andere uit: speciaalzaken & delicatessen winkel, groothandels in zoetwaren, bonbonspeciaalzaken en bakkerijen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het opnemen van ons assortiment in uw winkel:

Franchise winkel

U kunt een Boulanger franchise winkel worden, waarbij uw winkel dus wordt ingericht conform de Boulanger formule. Dit kan ook een duo franchise zijn, dus bijvoorbeeld een combinatie met een patisserie, koffie benodigdheden, noten, e.d. is zeer goed mogelijk. Zolang zowel in de winkel als van buitenaf duidelijk zichtbaar is dat het een Boulanger winkel is.

Shop in shop

Hierbij plaatst u in uw bestaande winkel een Boulanger meubel van waaruit de losse pralines verkocht kunnen worden. Met bediening voor de consument, dus eigenlijk een kleine chocolaterie! Naast de verkoop van losse pralines kunt u ook voorverpakte pralinedoosjes en andere producten verkopen, voor de consumenten die kiezen voor snelheid en gemak. Het shop in shop meubel kunnen wij desgewenst ter beschikking stellen.

Display en/of eigen inrichting

Indien u beperkte ruimte heeft maar wel de mogelijkheid om verkooppunt te worden, kunt u er ook voor kiezen om losse pralines te verkopen vanuit een eigen meubel (vaak reeds aanwezig). Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een Boulanger display te plaatsen, voor maximale zichtbaarheid en voor verkoop van voorverpakte pralines en chocolade producten.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het opnemen van ons assortiment in uw winkel? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Chocolaterie Boulanger BV
Nieuwe Donk 17
4879 AC Etten-Leur

+31 (0)76 – 50 20 385
info@boulanger.nl

KvK nr.: 20047966
BTW nr.: NL006968053B01

 

VIND EEN WINKEL BIJ JOU IN DE BUURT!


Gebruik je huidige locatie