Assortiment: seizoenen

Ons seizoenen assortiment

Moederdag & Valentijn

Moederdag of Vaderdag, dat maakt niet uit. Een mooie dag voor het geven of krijgen van een chocolade cadeau. Boulanger heeft volop variatie in pralines en chocoladespecialiteiten. Met of zonder een persoonlijke boodschap.

Ook Valentijnsdag is natuurlijk een mooie dag om je geliefde eens extra te verwennen. Laat je chocoladehart spreken en schenk een origineel Valentijnscadeau. Wat denk jij van een chocoladehart, gevuld met robuuste pralines?

 

Pasen

Al 50 jaar maken onze chocolatiers de lekkerste paaschocolade. Of het nu gaat om klassieke en verrassende paaseitjes of om onze bekende paas chocoladefiguren, zoals de lachende paashaas, de 3- kleuren paashaan of de grappige paaskuikentjes. Bezoek onze winkels en kies je eigen favoriete smaak.

Sinterklaas

Sint vieren zonder onze chocolade specialiteiten? Dat is niet nodig. Ieder jaar hebben we een fraaie collectie Sinterklaasproducten, zodat er voor iedereen wat te kiezen valt, zoals robuuste chocolade Sintfiguren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een verpakking vol met de lekkerste room gevulde pralines.

Kerstmis

Chocolade staat bij velen op het kerstmenu. Ieder jaar maken wij vol passie de lekkerste pralines, truffels en chocoladespecialiteiten en besteden we extra aandacht aan kerstdecoratie en kerstverpakkingen. Natuurlijk bieden we ook volop variatie in kerstfiguren. Uiteraard met UTZ-certificaat.