Over Boulanger Chocolaterie
ZO SMAAKT GELUK

Bij Boulanger Chocolaterie doen we niets liever dan jou gelukkig maken met chocolade. Onze pralines zijn dan ook stuk voor stuk kleine geluksmomentjes, met liefde gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Eerlijk, puur en duurzaam. Daar worden onze chocolatiers dan weer gelukkig van. Zij zijn elke dag druk in de weer om de lekkerste chocolade te maken, nieuwe smaken te verkennen en verrassende creaties te bedenken. Neem de tijd om ervan te genieten. Lekker alleen of samen met iemand die je het geluksmomentje gunt.

Boulanger Chocolaterie, sinds 1969

De geschiedenis van Boulanger Chocolaterie begint in 1969. Boulanger werd opgericht door de heer en mevrouw Bakker en vond plaats aan de Bredaseweg in Roosendaal. Aanvankelijk begonnen zij in de keuken van hun woning en werd de voorkamer gebruikt als winkel.

De eerste winkel werd geopend in Roosendaal en spoedig daarna werd een tweede verkooppunt geopend in Bergen op Zoom. Inmiddels zijn er meerdere franchisewinkels, plus ongeveer tachtig overige verkooppunten.

Al vanaf de beginperiode is het assortiment ‘verse room’ de specialiteit van Boulanger. Door de jaren heen is ons assortiment uitgebreid met luxe pralines, seizoens- en andere chocoladespecialiteiten. Deze worden gemaakt in onze huidige fabriek te Etten-Leur. In het jaar 2001 is de chocolaterie overgenomen door Dhr. en Mevr. Bogers. Na 16 succesvolle jaren van vakmanschap is per januari 2017 de chocolaterie overgenomen door de huidige eigenaren.

Heerlijke keuze voor elk seizoen

Het assortiment van Boulanger bestaat uit verschillende producten, zoals pralines, truffels en chocoladespecialiteiten voor onder andere Valentijn, Pasen, Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis.

Voor alle producten die Boulanger aanbiedt, wordt gebruik gemaakt van de beste Belgische chocolade. Er is het hele jaar rond keuze uit meer dan 50 verschillende modellen in melk, puur of witte chocolade en met verschillende smakelijke vullingen. Daarnaast heeft Boulanger voor alle seizoenen een aanvullend assortiment, zoals eitjes en grote hazen voor Pasen, heel veel hartjes voor Valentijn,  kransjes en Kerstfiguren voor de feestdagen en natuurlijk chocoladeletters voor Sint.