Assortiment

Filter op je chocolade favoriet

Het Boulanger assortiment bestaat uit pralines, truffels en chocoladeproducten voor iedere dag en als geschenk voor Valentijn & Moederdag, Vaderdag & Bedankt Juf-Meester, Pasen, Herfst/Halloween, Sinterklaas en Kerst. Alle Boulanger producten worden gemaakt van de fijnste Belgische chocolade.

Ons volledige assortiment

Vaderdag & Bedankt Juf-Meester

Vaderdag of moederdag dat maakt niet uit. Een mooie dag voor het geven of krijgen van een chocolade cadeau. Boulanger heeft volop variatie in pralines en chocoladespecialiteiten. Met of zonder een persoonlijke boodschap.

En mocht je aan het einde van het schooljaar de juf of meester van school bedanken, dan ben je bij Boulanger ook aan het juiste adres.
Herfst / Halloween

Wanneer u op zoek bent naar thema chocolade als herfstchocolade of Halloween bent u bij Boulanger Chocolaterie aan het juiste adres. Met een uitgebreid aanbod in pralines, chocolade en seizoen producten vindt u voor iedere gelegenheid een passend product. Geeft u een herfstfeest of Halloweenfeest en bent u op zoek naar chocolade die perfect aansluit bij uw thema? Wij helpen u graag verder zodat uw feest een groot succes wordt.

Pralines Exquise – roomvulling

Verse room is onze specialiteit. Wat een mooie praline aan de buitenkant is wordt nog beter aan de binnenkant, wanneer je de zachte structuren en de fijne smaak van onze verse room proeft. Heerlijk.

Er is volop variatie voor iedereen door aan de roomvulling toe te voegen: fruit, noten, caramel, ganache, kaneel of alcohol.

Praline Excellence – heerlijke vulling

Robuuste chocolade met vaste vulling zorgt voor een onweerstaanbaar “krak” effect. Met als beloning onweerstaanbare smaken, die zich vermengen in je mond.

Het assortiment Excellence bevat mooie verschillende soorten vullingen: marsepein, room caramel, hazelnootpraliné, koffiecrème, ganache, butterscotch of notenkrokant

Chocolade truffels – verse room

Verse room is onze specialiteit. Onze room truffels zijn bij ons een zéér bekend product, gemaakt van fijne Belgische chocolade. Onze truffels hebben een waanzinnige smaaksensatie, elke keer weer.

Boulanger Ballotins

Er is altijd wel een moment om bonbons te kopen, te krijgen of te geven. Je kunt bij Boulanger maar liefst kiezen uit 55 soorten chocolade pralines, gevuld met room of verrassende andere vullingen. Je kunt zelf je favoriete smaken kiezen en kiezen voor verschillende verpakkingen.

Boulanger Doosjes

Er is altijd wel een moment voor bonbons. Lekker bij de koffie of bij de thee. Of zomaar als traktatie voor jezelf. Boulanger heeft maar liefst  55 soorten pralines gevuld met room of verrassende andere vullingen. Kies je eigen geluksmomentje.

Wensdoosjes

Liefs-Gefeliciteerd-Bedankt

Er zijn van die situaties, waar je graag op in wilt spelen. Voor jezelf of voor de ander. Met een duidelijke boodschap. Boulanger heeft daarvoor een unieke verpakking, waar in je naar keuze 10 premium pralines kunt verpakken. Afgestemd op de persoonlijke smaak voor wie het cadeautje is bedoeld.

Valentijn & Moederdag

Moederdag of Vaderdag, dat maakt niet uit. Een mooie dag voor het geven of krijgen van een chocolade cadeau. Boulanger heeft volop variatie in pralines en chocoladespecialiteiten. Met of zonder een persoonlijke boodschap.

Ook Valentijnsdag is natuurlijk een mooie dag om je geliefde eens extra te verwennen. Laat je chocoladehart spreken en schenk een origineel Valentijnscadeau. Wat denk jij van een chocoladehart, gevuld met robuuste pralines?

 

Pasen

Al 50 jaar maken onze chocolatiers de lekkerste paaschocolade. Of het nu gaat om klassieke en verrassende paaseitjes of om onze bekende paas chocoladefiguren, zoals de lachende paashaas, de 3- kleuren paashaan of de grappige paaskuikentjes. Bezoek onze winkels en kies je eigen favoriete smaak.

Sinterklaas

Sint vieren zonder onze chocolade specialiteiten? Dat is niet nodig. Ieder jaar hebben we een fraaie collectie Sinterklaasproducten, zodat er voor iedereen wat te kiezen valt, zoals robuuste chocolade Sintfiguren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een verpakking vol met de lekkerste room gevulde pralines.

Kerst

Chocolade staat bij velen op het kerstmenu. Ieder jaar maken wij vol passie de lekkerste pralines, truffels en chocoladespecialiteiten en besteden we extra aandacht aan kerstdecoratie en kerstverpakkingen. Natuurlijk bieden we ook volop variatie in kerstfiguren. Uiteraard met certificaat.