Assortiment: pralines

Ons pralines assortiment

Pralines Exquise – roomvulling

Verse room is onze specialiteit. Wat een mooie praline aan de buitenkant is wordt nog beter aan de binnenkant, wanneer je de zachte structuren en de fijne smaak van onze verse room proeft. Heerlijk.

Er is volop variatie voor iedereen door aan de roomvulling toe te voegen: fruit, noten, caramel, ganache, kaneel of alcohol.

Praline Excellence – massieve vulling

Robuuste chocolade met vaste vulling zorgt voor een onweerstaanbaar “krak” effect. Met als beloning onweerstaanbare smaken, die zich vermengen in je mond.

Het assortiment Excellence bevat mooie verschillende soorten vullingen: marsepein, room caramel, hazelnootpraliné, koffiecrème, ganache, butterscotch of notenkrokant

Pralines Elance – suikervrij

Wij hebben een ruim assortiment suikervrije pralines. Deze pralines zijn er in puur / melk en wit. Verschillende vullingen zitten er natuurlijk ook in. Kortom heerlijke pralines gezoet met maltitol.

Je kunt kiezen uit de volgende vullingen; hazelnootpaté, pistache crème, hazelnootpaté crème, advocaat crème, patékokos crème of witte crème.

Chocolade truffels – verse room

Verse room is onze specialiteit. Onze room truffels zijn bij ons een zéér bekend product, gemaakt van fijne Belgische chocolade. Onze truffels hebben een waanzinnige smaaksensatie, elke keer weer.

Boulanger Ballotins

Er is altijd wel een moment om bonbons te kopen, te krijgen of te geven. Je kunt bij Boulanger maar liefst kiezen uit 55 soorten chocolade pralines, gevuld met room of verrassende andere vullingen. Je kunt zelf je favoriete smaken kiezen en kiezen voor verschillende verpakkingen.

Boulanger Doosjes

Er is altijd wel een moment voor bonbons. Lekker bij de koffie of bij de thee. Of zomaar als traktatie voor jezelf. Boulanger heeft maar liefst  55 soorten pralines gevuld met room of verrassende andere vullingen. Kies je eigen geluksmomentje.

Wensdoosjes

Liefs-Gefeliciteerd-Opkikkertje

Er zijn van die situaties, waar je graag op in wilt spelen. Voor jezelf of voor de ander. Met een duidelijke boodschap. Boulanger heeft daarvoor een unieke verpakking, waar in je naar keuze 10 premium pralines kunt verpakken. Afgestemd op de persoonlijke smaak voor wie het cadeautje is bedoeld.