WAT GEEF JIJ OP VADERDAG?

Vaderdag. Papadag. Super Daddy. Wat is het heerlijk om deze dag samen te vieren en vaders te verwennen. Een dag om samen met de kinderen mooie herinneringen te maken.

Chocolade cadeau voor vader
Op Vaderdag wordt iedereen die zich als een echte vader gedraagt, in de schijnwerpers gezet. We verwennen ze met een ontbijt op bed of met een stoer, zelfgemaakt cadeau van de kinderen. Een cadeau met een persoonlijke boodschap is het mooiste wat je als vader kunt krijgen. Waar tijd, moeite en aandacht aan is besteed.

Robuust Chocoladehart met persoonlijke boodschap
De chocolatiers van Boulanger willen je daar graag bij helpen. Kom op 15 juninaar Chocolaterie Boulanger Roosendaal! Van 11.00 uur – 15.00 uur kun je chocolade harten én tabletten live laten decoreren met een persoonlijke boodschap of tekst.

Stiekem snoepen van pralines
Jazeker, mannen houden ook van chocoladebonbons. Wat dacht je van de met verse room gevulde pralines, of met een massieve vulling? De robuuste chocolade laag maakt het af, zodat iedere bonbon puur genieten is. Speciaal voor Vaderdag is er een transparante geschenkverpakking, gevuld met een mix pralines met of zonder alcohol. Reken maar, dat vader daar blij van wordt.

Bezoek onze chocoladespeciaalzaken
Onze chocolade speciaalzaak staat boordevol chocoladegeschenken, gemaakt van verfijnde Belgische chocolade. Wij bestaan inmiddels 50 jaar. In die tijden is er veel veranderd, maar één ding is in ieder geval gebleven: vrijwel iedereen houdt van lekkere Belgische chocolade. Vandaar dat onze robuuste bonbons, breekchocolade en chocoladespecialiteiten sinds jaar en dag onverminderd populair zijn.