ROMIGER WORDT HET NIET!

Eigen fabrikaat, garandeert kwaliteit. Zo ook onze verse room. Die bereiden we altijd met verse boter en eieren. Verse room is onze specialiteit. Wat een mooie praline aan de buitenkant is, wordt nog beter aan de binnenkant, wanneer je de zachte structuren en de fijne smaak van onze verse room proeft. Heerlijk.

Zin gekregen? Kies ons Exquise assortiment!

De klassieke combinatie van verse room en verfijnde Belgische chocolade is onverminderd populair. Of het nu gaat om roombonbons of roomtruffels. Het is wel belangrijk te weten, dat onze pralines met vullingen van verse room en de keuze voor verse grondstoffen een houdbaarheid hebben van ca. 4 weken na aankoop.

 

Variatie in roomvulling
Hoewel er voor velen niet gaat boven de standaard roomvulling, zijn er momenten genoeg waar variatie in de vulling ertoe doet. Bij Boulanger bieden we in ons Exquise assortiment volop variatie door aan de verse roomvulling toe te voegen:

√ Fruit
√ Noten
√ Caramel
√ Ganache
√ Kaneel
√ Likeur of alcohol

 

Kun je niet wachten om ze te proeven? Ga naar onze dichtstbijzijnde Boulanger winkel of zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt!