LEKKERS BIJ DE KOFFIE

Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijke herinnering aan een kopje koffie met daarbij een chocolade bonbon of een andere chocolade specialiteit. Nostalgie? Of helemaal van deze tijd. In ieder geval gaat het altijd om het ultieme genieten. Met elkaar, zomaar, of lekker als momentje voor jezelf.

Robuuste pralines
Wij van Boulanger maken onze exquise bonbons al sinds 1969. Met als doel het leveren van een eerlijk product. Eerlijk van smaak. Eerlijk van prijs voor iedereen. Dus houden we alles in eigen hand. Eigenlijk is er in de loop van de jaren weinig veranderd. Pralines bij de koffie is nog altijd een traktatie, die door jong en oud wordt gewaardeerd. Kan voortkomen uit traditie; het zondagse kopje koffie met een bonbon, het verjaardagsfeestje en terugkerende geschenk. Er is altijd een moment voor iets kleins bij de koffie.

 

Lekkers voor bij de koffie of thee
De keuzes voor koffie en thee is de laatste jaren wel drastisch veranderd. Koffiedrinken en maken is niet meer standaard. Iedereen heeft zijn favoriete koffiemachine, bereidingswijze of melange. Thee is een wereld op zich, met oneindig veel mogelijkheden. Wat gebleven is, is de behoefte aan af en toe iets lekkers voor bij de koffie. De hoge eisen die gesteld worden aan koffie of thee, gelden ook voor de bijpassende pralines, waardoor smaken elkaar versterken.

Ga voor advies naar de chocolade speciaalzaak van Boulanger.

 

Boulanger kiest bewust voor certified cacao
Wij zijn op weg naar een duurzame toekomst. Sinds jaar en dag geloven wij in eerlijke pralines. Fijn van smaak met gulle laag Belgische chocolade. Van cacao, alleen van gecertificeerde herkomst, met een eerlijke prijs voor de cacaoboeren.