JIJ BENT DE LIEFSTE

Moederdag vieren. Dat is een Hollandse traditie, die al heen lang bestaat. Gezellig met elkaar samenkomen, om te genieten van elkaars gezelschap. Een feestje voor jong en oud.

Moederdag cadeau idee?
Moederdag start natuurlijk met het nadenken en kiezen van een cadeau. Tijd en aandacht geven aan elkaar geven is misschien wel het kostbaarste geschenk. Maar met lege handen en zonder een persoonlijke boodschap kun je op Moederdag natuurlijk niet op de stoep staan.
Boulanger Chocolaterie bestaat inmiddels 50 jaar. In die tijden is er veel veranderd, maar één ding is in ieder geval gebleven: vrijwel iedereen houdt van lekkere Belgische chocolade. Vandaar dat onze robuuste bonbons, chocoladeharten en chocoladespecialiteiten sinds jaar en dag onverminderd populair zijn. Aan wie schenk jij een chocoladehart?

   

Moederdag chocolade
De klassieker, een doosje met verfijnde pralines, blijft natuurlijk ook een prachtig chocolade geschenk. Royaal gevuld met de favoriete bonbons van je allerliefste moeder. Kies dan voor de bekende Boulanger pralines met roomvulling of de massief gevulde bonbons. Onze geschenkverpakkingen zijn er in verschillende gewichten. Daarnaast hebben we fraai assortiment suikervrije bonbons.

Moederdag wensdoosje met 10 pralines
Wil je wat liefs geven? Boulanger heeft een prachtige praline wensdoos met de opdruk liefs. Voldoende voor 10 kleine geluksmomentjes. Laat je wensdoos vullen met de favoriete bonbons van degene, voor wie het chocolade cadeau bestemd is. Dat wordt gegarandeerd genieten.