Chocolaterie Boulanger 50 jaar

Feest. Jubileum. Gasten. Zomaar. Al 50 jaar worden mensen blij van onze robuuste Boulanger pralines. Gulle laag Belgische chocolade met de lekkerste vullingen. Dagelijks vers gemaakt om stuk voor stuk van te genieten.  Om te delen met je vrienden of toch stiekem voor jezelf.

Direct vanaf de start in 1969 is ons assortiment ‘verse room’ ongekend populair. Dat is in de afgelopen 50 jaar niet veranderd. Iedere dag bereiden onze chocolatiers verse room. Met verse boter en scharreleieren. Voor de bonbonvulling of roomtruffels.

 

 

Er is altijd wel een praline moment!
Onze roompralines vergezellen grote en kleine geluksmomenten. Of het nu een uitbundig feest is met vrienden of bekenden, of op een regenachtige zondag met een goed boek. Of gewoon bij een kopje koffie of thee. Dat gebeurt al 50 jaar, want goede bonbons kunnen altijd. Als cadeau om te geven of als klein chocolade geschenk voor je zelf.

Waar is jouw chocolademomentje?

‘n Spaarkaart waar je blij van wordt!
50 jaar word je als merk niet zomaar. Daaruit spreekt de waardering van onze klanten voor onze kwaliteit, onze smaken en onze service. Voel je welkom in onze winkels en vraag naar de speciale aanbiedingen of onze doorlopende spaaractie.

Ben je nog op zoek naar een leuk chocolade cadeau? Misschien is de chocolade champagnefles  wel iets voor jou.