• Nederlands
 • English
 • Deutsch
 •    +31 (0)76 50 20 385    info@boulanger.nl

  Verkooppunten

  De verkoop gaat via speciaalzaken, detail- en groothandel, maar ook onder private-label.

  Boulanger heeft vier eigen winkels (z.g. pilotshops) en acht franchise winkels. Deze winkels hebben nagenoeg allemaal een zeer herkenbaar Boulanger-interieur. De Boulanger pralines worden hier verkocht in eigen ontwerp verpakking. Daarnaast zijn onze pralines verkrijgbaar bij speciaalzaken die een affiniteit met Boulanger producten hebben.

  Zoek simpel en snel!
  Vul hieronder uw postcode of woonplaats in bij "uw locatie" en klik op zoek. Alle verkooppunten bij u in de buurt worden vervolgens op de plattegrond weergegeven.

    Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

    De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

    Sluiten