Valentijn cadeautips
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Valentijn cadeautips

Valentijn is een mooie dag om uw geliefde eens te verwennen met een van onze cadeautips. Als Valentijnscadeau hebben wij prachtige verpakkingen met pralines en chocolade hartjes. Deze leuke cadeaus worden mooi ingepakt, waardoor ze erg leuk te geven zijn. Kies uit een grote diversiteit aan smaken en verras uw geliefde met Valentijn.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies uit de leukste Valentijn cadeautips

Voor de leukste cadeautips voor Valentijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Boulanger Chocolaterie heeft een uitgebreid assortiment met de lekkerste chocolade dat het perfecte Valentijnscadeau is. Kies voor pralines gevuld met verse room, pralines met een massieve vulling of onze overheerlijke chocolade truffels. Onze specialiteit is onze chocolade gevuld met verse room. Onze chocolatier maakt deze room elke dag met verse boter en scharreleieren en dit proeft u terug in de verfijnde smaken. Wanneer u kiest voor onze chocolade als Valentijnscadeau, maakt u ook een bewuste keuze. Wij maken onze chocolade van enkel gecertificeerde cacao zodat de cacaoboeren eerlijke prijzen ontvangen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Bent u op zoek naar leuke cadeautips voor een andere gelegenheid dan Valentijn? In ons assortiment komen verschillende feesten en gelegenheden aan bod. Verras uw ouders op Moeder- of Vaderdag met een leuk cadeau. Of trakteer uw bezoek op prachtige kerstchocolade rondom de feestdagen. Bent u benieuwd naar een Valentijnscadeau van chocolade? Bezoek dan een van onze winkels in Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom of een van onze extra verkooppunten. Heeft u vragen over onze producten? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Verse room bonbons | Bonbons kopen | Breekchocolade