Vaderdag chocolade
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Vaderdag chocolade

Wilt u uw vader verrassen op Vaderdag met de allerlekkerste chocolade? Bij Boulanger Chocolaterie hebben wij naast pralines en chocolade een uitgebreid assortiment met thema chocolade. Zo vindt u voor iedere gelegenheid een origineel cadeau. Wilt u liever geen speciale thema chocolade maar gewoon overheerlijke chocolade geven voor Vaderdag? Wij maken gebruik van de beste ingrediënten en maken van elke bonbon een lust voor het oog. Zo geeft u altijd een prachtig cadeau.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Geef een origineel cadeau voor Vaderdag en kies uit de lekkerste chocolade

In ons uitgebreide assortiment aan pralines vindt u altijd de lekkerste chocolade om te geven voor Vaderdag. Kies voor robuuste chocolade uit het Praline Excellence assortiment. De vaste vulling van deze chocolade zorgt voor een onweerstaanbaar “krak” geluid wanneer u uw tanden in de praline zet. In dit assortiment vindt u vullingen als room karamel, koffiecrème, ganache en butterscotch.

Prikkel uw smaakpapillen

Heeft u al eens een van onze winkels bezocht? Wij verwelkomen u graag in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda of een van onze extra verkooppunten. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en prikkel uw smaakpapillen met de lekkerste ingrediënten. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar een origineel geschenk? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)76 – 50 20 385 en +31 (0)76 – 50 14 438

Speciaal voor u

Valentijn cadeautips | Verse room bonbons | Bonbons kopen