Truffels Breda
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Truffels Breda

Overheerlijke truffels van chocolade vindt u bij Boulanger Chocolaterie in Breda. Een chocoladetruffel is een klein chocolade balletje gemaakt van Belgische chocolade met vanbinnen verse room. Deze combinatie brengt een ware smaaksensatie teweeg. Gun uzelf een verwenmomentje en kom langs in onze winkel in Breda om deze lekkere truffels in huis te halen.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

De truffels van onze chocolaterie in Breda zijn een ware delicatesse

Onze truffels met verse room is een van onze specialiteiten. In de omgeving van Breda zijn deze truffels dan ook een zéér bekend product. Of u de truffels voor de eerste keer proeft of al vaker van dit chocoladebolletje hebt genoten, iedere keer weer prikkelt u uw smaakpapillen. Krijgt u bezoek over de vloer? Dan wilt u hen uiteraard een lekkere delicatesse voorschotelen. Met de truffels die wij maken in onze chocolaterie, zit u zeker goed.

Laat u verwelkomen door de zoete geur

Naast in onze winkel in Breda, vindt u ook in onze winkels in Roosendaal en Bergen op Zoom of in een van onze extra verkooppunten onze bekende truffels. Kom eens langs in een van onze winkels en laat u verwelkomen door de zoete geur van chocolade. In onze winkels vindt u veel verschillende pralines en andere chocoladeproducten. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u ook graag telefonisch te woord via +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Utz certificaat | Vaderdag chocolade | Valentijn cadeautips