Sinterklaas chocolade
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Sinterklaas chocolade

Bij de periode rondom Sinterklaas hoort natuurlijk chocolade. Wat dacht u van een heerlijke Sint van chocolade? Of van een van de marsepeinen bonbons? Een perfect schoencadeautje! Zeker weten dat uw kinderen de volgende ochtend blij wakker worden. Bij Boulanger Chocolaterie vindt u de lekkerste chocolade voor Sinterklaas die wij in onze eigen chocolaterie maken.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Bij de periode van Sinterklaas hoort lekkere chocolade

Wie aan chocolade denkt bij Sinterklaas, denkt aan een chocoladeletter. Zowel jong als oud geniet tijdens deze tijd van het jaar van een lekkere letter. Melk, puur, wit of gevuld, in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Voor het hele gezin hebben wij een heerlijke chocoladeletter in huis. Deze tijd van het jaar staat in het teken van cadeautjes. Daarom hebben wij wanneer de Sint in het land is, onze eigen speciale verpakkingen voor de chocolade. Deze verpakkingen geven perfect de sfeer van Sinterklaas weer. Zo voorzien wij onze marsepeinen bonbons van leuke Sintdecoratie.

Haal een heerlijke letter in huis

Voor wie haalt u heerlijke chocolade voor Sinterklaas in huis? Voor uw kinderen, uw partner, een vriend of vriendin of simpelweg voor uzelf? Ontdek op de website alvast het uitbreide assortiment of breng een bezoek aan een van onze winkels in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Onze winkels zijn een ultiem verwenadres voor iedereen die dol op eerlijke chocolade is. Onze chocolade wordt namelijk gemaakt van cacao die over het UTZ certificaat beschikt. U wordt direct verwelkomd door de heerlijke geur van chocolade. Mocht u nog vragen hebben, dan bereikt u ons ook via +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Truffels breda | Utz certificaat | Vaderdag chocolade