Pralines
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Pralines

Bent u een liefhebber van overheerlijke pralines? Dan kunt u uw hart ophalen bij Boulanger Chocolaterie. In ons assortiment vindt u wel 55 verschillende soorten pralines. Deze worden gemaakt met verschillende vullingen zoals een roomvulling of massieve vulling. De keuze is enorm! Welke chocolade is uw favoriet?

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies uw favoriete pralines uit

Al onze chocolade maken wij in onze eigen chocolaterie van fijne Belgische chocolade. En dat proeft u terug in de heerlijke smaken. Ons assortiment aan pralines is erg divers:

  • Pralines Exquise – Roomvulling. Dit is een lekkere combinatie van mooie praline aan de buitenkant en onze verse room aan de binnenkant. Wij voegen bijvoorbeeld ganache, fruit of karamel aan de roomvulling toe zodat er volop variatie is.
  • Pralines Excellence – Massieve vulling. Deze robuuste chocolade met vaste vulling zorgt voor het heerlijke “krak” effect. Denk bijvoorbeeld aan vullingen als room karamel, hazelnootpraliné of koffiecrème.
  • Chocolade Truffels. Deze roomtruffels zijn gemaakt van fijne Belgische chocolade met verse room.

Kom langs in onze winkel

Begint u al te watertanden? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels en wordt direct begroet door de zoete geur van chocolade. In onze winkels staan onze medewerkers voor u klaar om u alles over onze pralines te vertellen. Vindt uw favoriet en geniet van heerlijke smaken. Heeft u vooraf nog vragen over onze producten? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)76 – 50 20 385