Originele chocolade geschenken
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Originele chocolade geschenken

Bent u op zoek naar originele chocolade geschenken voor een speciale gelegenheid of verjaardag? Een cadeau van chocolade is altijd een goed idee. Boulanger Chocolaterie heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende pralines, truffels, chocolade en thema chocolade. Wij werken enkel met eerlijke ingrediënten omdat wij het belangrijk vinden om transparant en duurzaam te werk te gaan. Met ons UTZ certificaat garanderen wij u deze kwaliteit.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies originele chocolade geschenken uit het uitgebreide assortiment

Met originele chocolade geschenken verrast u iedereen. In ons uitgebreide assortiment hebben wij chocolade in alle soorten en smaken. Zo weet u zeker dat uw cadeau van chocolade gegarandeerd een succes wordt. Bent u op zoek naar originele thema chocolade? Boulanger Chocolaterie biedt speciale producten aan voor Valentijn, Kerst, Pasen, Sinterklaas, Halloween en de verschillende seizoenen. Of bent u op zoek naar pralines met bijzondere smaken? Kies bijvoorbeeld voor chocolade truffels met een vulling van verse room, pralines met hazelnootpaté of een pistache crème. Omdat onze producten verpakt worden in de mooiste verpakkingen, is uw cadeau van chocolade altijd erg leuk om te geven.

Kies uw favoriete cadeau van chocolade

Bent u op zoek naar originele chocolade geschenken? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom of een van onze extra verkooppunten. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment bewonderen en uw favoriete cadeau van chocolade kiezen. Heeft u nog vragen over onze producten? Of zoekt u naar originele chocolade geschenken voor een speciale gebeurtenis binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438

Speciaal voor u

Pralines | Roomtruffels | Sinterklaas chocolade