+31 (0)76 50 20 385    info@boulanger.nl

Vacature productie medewerker

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega Chocolatier die ervaring heeft met het aansturen van de productie.  Hij/zij werkt volgens de HACCP richtlijnen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Tevens bezit hij/zij de passie en de drive om binnen ons team elke dag weer het allerbeste voor onze klanten te helpen realiseren.

Je voldoet tenminste aan de volgende vereisten:

  • Ervaring met chocolade productie (mouleer) lijnen
  • Basale kennis over en ervaring in het werken met chocolade
  • Handmatig kunnen mouleren (gieten)
  • Kleine technische storingen oplossen
  • Werkt netjes en verzorgd, houdt werkplek schoon en overzichtelijk en je bent je zeer bewust van het belang van goede hygiëne

Wij herkennen de volgende eigenschappen in jou:

  • Je bent perfectionistisch en doet nooit concessie aan kwaliteit en weet het tempo erin te houden
  • Je blijft onder druk goed presteren
  • Je hebt ervaring met het aansturen van collega’s + controle houden over de uitvoering van taken
  • Je bent leergierig en kan goed omgaan met feedback
  • Je bent communicatief vaardig met alle betrokkenen

Technische ervaring met machines is een pré (onderhoudswerkzaamheden).

Het betreft een positie van 36 uur per week. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Contractduur 6 maanden met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Compensatie conform de cao voor de Zoetwaren.

Geïnteresseerd !  dan ontvangen wij graag een brief; t.a.v. Stefan van Oosterhout of mail; info@boulanger.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten