Moederdag cadeau idee
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Moederdag cadeau idee

Wilt u uw moeder verrassen voor Moederdag met een leuk cadeau, maar heeft u nog geen idee wat u wilt geven? Denk dan eens aan de heerlijke chocolade van Boulanger Chocolaterie. Lekkere chocolade is altijd een goed idee om te geven voor Moederdag. Zeker weten dat uw moeder blij is met een luxe doos pralines en truffels.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies voor thema chocolade als herfstchocolade, Moederdagchocolade of kerstchocolade

Natuurlijk is herfstchocolade niet alleen erg leuk wanneer u een speciaal herfstfeest geeft. Ook wanneer iemand in de herfst jarig is, kan speciale herfstchocolade een zeer passend cadeau zijn. Heeft u altijd chocolade in huis en vindt u het leuk om deze volledig aan te laten sluiten bij de seizoenen? Kies voor kleurrijke en heerlijke herfstchocolade en verras uw visite met een lekkere traktatie. Heeft u bijvoorbeeld onze chocolade truffels al weleens geproefd? Deze worden door onze chocolatier met verse room gemaakt. Een heerlijke combinatie!

Ontdek het uitgebreide assortiment

Wij ontvangen u graag in een van onze winkels in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda of een van de extra verkooppunten en ontdek het uitgebreide assortiment. Boulanger Chocolaterie vindt het erg belangrijk om op een eerlijke en duurzame manier te werk te gaan. Daarom gebruiken wij slechts cacao die over het UTZ certificaat beschikt. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438

Speciaal voor u

Originele chocolade geschenken | Pralines | Roomtruffels