Liefde chocolade
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Liefde chocolade

Wilt u op Valentijnsdag de liefde tonen aan uw vriend of vriendin met overheerlijke chocolade? Het is natuurlijk de perfecte dag om uw geliefde een beetje extra te verwennen. Kom daarom langs bij Boulanger Chocolaterie. Zeker weten dat uw partner blij wordt van een heerlijke doos vol met pralines en chocolade hartjes.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Toon uw liefde met heerlijke chocolade

Valentijnsdag is natuurlijk de dag om uw geliefde eens extra in het zonnetje te zetten. Maar uiteraard zijn er ook genoeg andere momenten om uw partner te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagscadeau. Ook kunt u natuurlijk zomaar de liefde tonen en uw geliefde verrassen met heerlijke chocolade. In ons ruime assortiment zit er altijd wat lekkers voor u tussen. Al onze chocoladeproducten maken wij in onze chocolaterie en dat proeft u terug in de unieke smaak.

Verras uw geliefde

Chocolade is altijd een goed idee om de liefde voor uw partner te tonen. Kom daarom eens langs in een van onze winkels in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of in een van onze extra verkooppunten. Stap de winkel binnen en geniet direct van de heerlijke zoete geur van chocolade. Kies uw favoriete pralines uit en laat deze mooi door ons inpakken. Heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)76 – 50 20 385 en +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Moederdag cadeau idee | Originele chocolade geschenken | Pralines