Lekkers voor bij de koffie
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Lekkers voor bij de koffie

Wanneer u bezoek krijgt of thuis aan het genieten bent, wilt u natuurlijk iets kleins en lekkers voor bij de koffie. Boulanger Chocolaterie heeft een uitgebreid assortiment van de lekkerste breekchocolade, pralines en truffels. Verse room is onze specialiteit. Iedere dag wordt verse room met boter en scharreleigeren bereid door onze chocolatiers om de lekkerste vullingen te maken. Door deze verse room met hazelnoot, karamel en kaneel te combineren, worden uw smaakpapillen gegarandeerd geprikkeld.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Verras uw bezoek met iets kleins en lekkers voor bij de koffie

Wij vinden het belangrijk om de perfecte balans tussen de buitenkant en de vulling te vinden. Daarom gebruiken wij voor de buitenkant een gulle laag Belgische chocolade die perfect afgestemd is op de smaak van de vulling. Zo kunt u genieten van iedere hap. Krijgt u visite en wilt u een luxe product aanbieden? Kies voor de lekkere pralines of chocolade truffels en verras uw visite. Zo biedt u iets kleins en lekkers aan voor bij de koffie dat er ook nog eens prachtig uitziet. Heeft u een speciale gelegenheid die gevierd moet worden? Wij bieden verschillende thema chocolade aan voor onder andere Moederdag, Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Zo wordt elk feest of iedere speciale gelegenheid gegarandeerd een succes.

Proef al de verschillende smaken

Iets kleins maar lekkers voor bij de koffie is leuk wanneer u visite krijgt of gewoon zelf wilt genieten. U kunt ons volledige assortiment komen bekijken in onze winkels. Deze zitten in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda of bezoek een van onze extra verkooppunten. Heeft u vragen over onze producten? Stel uw vragen aan ons personeel in een van de winkels of vul het online contactformulier in. Belt u liever? Wij zijn bereikbaar via +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Liefde chocolade | Moederdag cadeau idee | Originele chocolade geschenken