+31 (0)76 50 20 385    info@boulanger.nl

banner-01-01

Historie

Op deze pagina kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van Chocolaterie Boulanger, over hoe het allemaal begon en hoe de huidige situatie is.

> De historie van Chocolaterie Boulanger

 

Chocolade is een interessant en eeuwenoud product. Voordat de chocolade voor de pralines kan worden gebruikt heeft het al vele bewerkingen ondergaan. Het begint allemaal bij de cacaobonen aan de cacaoboom die in gebieden rond de evenaar groeit.

> Lees meer over de geschiedenis en de productie van chocolade

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten