Grote paashaas chocolade
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Grote paashaas chocolade

Bent u op zoek naar een grote paashaas van chocolade om iemand mee te verrassen? Dan heeft u geluk want Boulanger Chocolaterie heeft de leukste paaschocolade in het assortiment. Of u nu een chocolade paashaas of paasei wilt kopen of toch kiest voor paaseitjes met verschillende vullingen, wij hebben gegarandeerd de lekkerste smaken in ons assortiment.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies voor een grote chocolade paashaas gemaakt van cacao met het UTZ certificaat

Omdat wij het erg belangrijk vinden om eerlijke ambacht te leveren, werken wij slechts met cacao die beschikt over het UTZ certificaat. Vanwege dit certificaat kunnen wij u garanderen dat de cacaoboeren een eerlijk prijs hebben ontvangen voor dit belangrijke ingrediënt. Voor een grote paashaas van chocolade is natuurlijk ook een flinke hoeveelheid cacao nodig. Door een chocolade paasei of paashaas te kopen, draagt u bij aan een duurzame productie.

De lekkerste vullingen

Iedere chocolatier heeft een specialiteit. Bij ons is dit verse room. Elke dag maakt onze chocolatier de lekkerste verse room van boter en scharreleieren. De room wordt gecombineerd met verschillende ingrediënten als fruit, karamel, kaneel en noten waardoor een echte smaaksensatie ontstaat. Prikkel uw smaakpapillen met bijzondere smaken als advocaat-, pistache- of koffiecrème. Heeft u onze chocolade truffels al eens geproefd? Deze worden gemaakt van fijne Belgische chocolade en gevuld met verse room. Onze truffels zijn een erg bekend en geliefd product in ons assortiment.

Een chocolade paashaas of paasei kopen? Bezoek een van onze winkels

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze winkels in Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom of een van onze extra verkooppunten. Hier kunt u onze gehele assortiment bekijken en de grote paashaas van chocolade in het echt bewonderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een chocolade paashaas of paasei te kopen. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Vul het online contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Halloween chocolade | Herfstchocolade | Lekkers voor bij de koffie