• Nederlands
 • English
 • Deutsch
 •    +31 (0)76 50 20 385    info@boulanger.nl

  Contactgegevens

  Chocolaterie Boulanger BV
  Nieuwe Donk 17
  4879 AC Etten-Leur

     +31 (0)76 - 50 20 385
     +31 (0)76 - 50 14 438
     info@boulanger.nl

  KvK nr.: 20047966
  BTW nr.: NL006968053B01

  Indien u geinteresseerd bent geraakt in de Boulanger producten kunt u ook telefonisch contact opnemen met Dhr. D. Bogers.

  Uw reactie

  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten, stuur dan een email of vul het onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten