Chocolade speciaalzaak
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Kom langs bij de chocolade speciaalzaak

Boulanger Chocolaterie is een ultiem verwenadres voor iedereen die gek is op eerlijke chocolade. Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. Onze winkels liggen barstensvol met pralines, verwenchocolade en u kunt er ieder seizoen terecht voor de lekkerste chocoladespecialiteiten. U vindt onze winkels in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Ontdek het uitgebreide assortiment van onze chocolade speciaalzaak

Wij bieden als chocolade specialist verschillende overheerlijke pralines, breekchocolade en truffels aan die gemaakt zijn van de beste Belgische chocolade. Wanneer u een van onze specialiteiten koopt, bent u zeker van eerlijk vakmanschap. Zo worden onze producten enkel van gecertificeerde cacao gemaakt. Met een duurzame productie willen wij bedragen aan een gelukkige toekomst.

Kies uit de lekkerste pralines, truffels en breekchocolade in onze chocolade speciaalzaak

Elke chocolade speciaalzaak heeft een specialiteit. Bij ons zijn dit onze pralines en truffels die met verse room worden gemaakt. Elke dag maakt onze specialist verse room op basis van boter en scharreleieren voor in de chocolade. Dit wordt gebruikt als vulling voor onze truffels of als basis van de bonbonvulling. In combinatie met ingrediënten als kaneel, karamel of alcohol smaakt deze room nog lekkerder. Wilt u graag de lekkere bonbons van onze chocolade speciaalzaak cadeau geven? Wij zorgen dat elk geschenk er prachtig uitziet zodat het nog leuker is om te geven.

Speciaal voor u

Grote paashaas chocolade | Halloween chocolade | Herfstchocolade