Chocolade met naam
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Chocolade met naam

Wanneer u op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau, is verpakte chocolade met de naam van de jarige een origineel idee. Veel mensen zijn dol op chocolade. Om het cadeau persoonlijk en origineel te maken, kiest u ervoor om chocolade te geven in een verpakking met de naam van uw vriend of vriendin erop. Daarvoor komt u langs bij Boulanger Chocolaterie. Wij maken al onze chocolade zelf en dat proeft u terug in de heerlijke smaken.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Geef een persoonlijk cadeau met chocolade met de naam van uw vriend of vriendin

Niet alleen als verjaardagscadeau is chocolade zeer geschikt. Wilt u bijvoorbeeld uw collega bedanken voor zijn of haar steun? Of wilt u een vriend of vriendin een hart onder de riem steken? Geef dan een persoonlijk cadeau in de vorm van chocolade, verpakt met de naam van uw vriend of collega erop. Onze chocoladeproducten maken wij van de fijnste Belgische chocolade en dat proeft u. Onze producten zijn een ware smaaksensatie.

Lekker voor iedereen

Wie wilt u verrassen met verpakte chocolade met zijn of haar naam erop? Uw vader of moeder, een vriend of een collega? Kom langs in onze winkel en kies uw favoriete cadeau uit. Onze winkels zijn gevestigd in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Onze medewerkers vertellen u graag over onze producten en de unieke smaken. Heeft u nog vragen die u vooraf wilt stellen? Dan bereikt u ons telefonisch door te bellen naar +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438.

Speciaal voor u

Chocolade speciaalzaak | Grote paashaas chocolade | Halloween chocolade