Chocolade kerstgeschenk
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Chocolade kerstgeschenk

Met een heerlijk chocolade kerstgeschenk kunt u uw familie, vrienden, geliefde of collega’s trakteren. Kerst wordt niet voor niets de mooiste tijd van het jaar genoemd. Iemand verrassen met een overheerlijk gebaar is nog nooit zo leuk geweest dankzij de speciale thema chocolade van Boulanger Chocolaterie. Met deze chocolade komen zowel u als de ontvanger van het kerstgeschenk in de kerststemming. Kies uit de lekkerste pralines, truffels en breekchocolade.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Kies het lekkerste chocolade kerstgeschenk voor uw vrienden, familie of collega’s

Wij vinden het belangrijk om slechts ingrediënten te gebruiken die via eerlijke handel verkregen zijn. Met gecertificeerde cacao, duurzame producten en eerlijke grondstoffen willen wij bedragen aan een gelukkige toekomst. Wij garanderen u hoogwaardige kwaliteit, de perfecte balans tussen chocolade en vulling en natuurlijk de beste smaak. Heeft u onze overheerlijke chocolade truffels al geproefd? Deze worden gevuld met verse room. Iedere dag bereiden onze chocolatiers verse room van boter en scharreleieren en dit proeft u terug. Zo geeft u niet alleen een chocolade kerstgeschenk dat er prachtig uitziet maar ook nog eens overheerlijk smaakt.

Bezoek onze winkel in Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze winkels in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda of in een van onze extra verkooppunten. Hier kunt u het volledige assortiment bewonderen. Verwen uzelf of een ander met een heerlijk chocolade kerstgeschenk. Heeft u nog vragen over onze producten? Of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw collega’s? Vul dan het contactformulier via de website in of bel naar +31 (0)76 – 50 20 385 of +31 (0)76 – 50 14 438

Speciaal voor u

Chocolade met naam | Chocolade speciaalzaak | Grote paashaas chocolade