Breekchocolade
  • ✔ Pralines, truffels en meer
  • ✔ Bezoek onze winkels
  • ✔ Eerlijk vakmanschap

Breekchocolade

Als echte chocoladeliefhebber moet u de breekchocolade van Boulanger Chocolaterie eens geproefd hebben. Onze chocolaterie staat bekend om de heerlijke smaken van chocolade. Al onze chocoladeproducten maken wij in onze eigen chocolaterie en dat proeft u terug. Welke breekchocolade is uw favoriet? Melk, wit of puur? Laat u verrassen door de overheerlijke smaak en kom langs in onze winkel.

Vind een winkel bij jou in de buurt!


Gebruik je huidige locatie

Voor welke breekchocolade kiest u?

Dikke plakken robuuste chocolade die royaal gevuld zijn. Dat is onze breekchocolade. In ons assortiment vindt u verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan amandel, hazelnoot, cookie, marshmellow, crunchy, karamel zeezout of cranberry. Erg lekker om op tafel te zetten wanneer u visite ontvangt. Ook is breekchocolade een goed idee als cadeau. Zeker weten dat het cadeau altijd in de smaak valt.

Maak een keuze uit het ruime assortiment

Naast breekchocolade vindt u in ons assortiment ook vele soorten pralines en truffels. Er is volop variatie voor iedereen! Kom langs in een van onze winkels in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda of in een van onze extra verkooppunten en zoek uw favoriete chocolade uit. Als u nog vragen heeft over ons assortiment, kunt u ook telefonisch contact met ons op nemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)76 – 50 20 385.

Speciaal voor u

Chocolade kerstgeschenk | Chocolade met naam | Chocolade speciaalzaak