WELK CADEAU KIES JIJ?

Kiezen is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden. Voor welke gelegenheid, voor wie is het, wat is de reden, welke boodschap wil je overbrengen. Een ding is duidelijk, het is leuk om een cadeau te geven maar ook om een cadeau te krijgen. En het leuke is, dat vrijwel iedereen van chocolade houdt.

Originele chocolade geschenken
Boulanger maakt als sinds 1969 de allerlekkerste chocolade geschenken. Schenken klinkt misschien ouderwets, maar is hartstikke actueel. Aandacht schenken aan elkaar is waardevol. Chocolade zorgt altijd voor een geluksmomentje. Of het nu een praline is, een brok breekchocolade of iets specifieks voor Pasen of Moederdag, het wordt altijd gewaardeerd.

 

Bonbons kopen?
Bij binnenkomst in onze Boulanger winkels (Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom) worden onze gasten direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. Alleen, dat is al een reden om te gaan.

De Boulanger pralines zijn eerlijke trakteer bonbons. Iedere praline is een traktatie op zichzelf. De perfecte harmonie tussen de smaak van de robuuste chocolade en de verfijnde smaak van de room-of vaste vulling. Om jezelf en anderen te verwennen of om cadeau te doen.

 

Chocolade cadeautip!
Er zijn van die situaties, waar je graag op in wilt spelen. Voor jezelf of voor de ander. Met een duidelijke boodschap. Boulanger heeft daarvoor een unieke verpakking, waar in je naar keuze 10 premium pralines kunt verpakken. Afgestemd op de persoonlijke smaak voor wie het cadeautje is bedoeld.