Halloween

Griezelen met Halloween.

31 oktober is de officiële feestdag die in het teken staat van uitgeholde pompoenen en griezelige figuren: Halloween. Steeds meer kinderen en volwassen gaan op 31 oktober als heksen en andere griezels op pad.

Onze chocolatiers hebben zich laten inspireren en maken de lekkerste CHOCOLADE HALLOWEEN FIGUREN.

Robuuste Belgische chocolade in verschillende kleuren. Heerlijk, die chocoladebrokken, waar je niet van af kunt blijven. Of heb je liever een praline met een massieve vulling?

Onze robuuste pralines zijn “griezelig” lekker!
Onze pralines met massieve vulling zijn onverminderd populair. Het bijten in de gulle laag chocolade (melk, puur, wit) met de unieke smaakvolle vulling is hap voor hap genieten.

Steeds weer die verrassing van die andere smakelijke vulling. Iedere bonbon is weer zo’n klein geluksmomentje. Lekker voor jezelf, om de delen met de ander. Of zomaar om cadeau te doen en dank je wel te zeggen.

 

‘n Spaarkaart waar je blij van wordt!
50 jaar word je als merk niet zomaar. Daaruit spreekt de waardering van onze klanten voor onze kwaliteit, onze smaken en onze service. Voel je welkom in onze winkels en vraag naar de speciale aanbiedingen of onze doorlopende spaaractie.